Feedbackinstituttet

Feedback i en kompleks organisation

February 1, 2019

For de fleste ledere er dagligdagen fuld af modsigelser, dilemmaer og paradokser. Du ved ikke altid, hvad der er det rigtige og det forkerte. Så hvordan kan man overhovedet give feedback til sine medarbejdere? Somme tider er to modstridende henstillinger rigtige på en gang: Man kan f.eks. godt skynde sig, mens man sætter tempoet ned. Somme tider er det rigtigt både at fokusere knivskarpt på det væsentlige og samtidig orientere sig bredt. Og så videre. 

I denne podcast om paradoksledelse og feedback taler Anders Stahlschmidt, leder af Feedbackinstituttet med idehistorikeren, Jan Heiberg. Han har en MBA fra Henley Business School og 10 års erfaring som leder i den offentlige sektor, konsulentbranchen og civilsamfundet. Han arbejder strategisk og operationelt med organisationsudvikling. Og så har han skrevet bogen "Paradoksledelse – Jagten på værdi i kompleksitet".

I den bog advarer Jan Heiberg ledere, mod at lade sig besnære af de ledelsesidéer, der tilbyder forsimplede løsninger. Det er farligt, siger han.